over ons
sluiten
0321 388 777

Muziek voor de allerkleinsten bij De Meerpaal

cursussen

Ook de allerkleinsten kunnen bij De Meerpaal Academie terecht voor muziekles. Vanaf vrijdagmorgen 30 september zijn kinderen van 0 tot 4 jaar en hun ouders welkom bij de vrolijke actieve cursus Muziek op Schoot bij Daniëlla Snijders. In deze cursus speelt men met kleine instrumentjes en worden veel liedjes gezongen in een veilige sfeer met veel aandacht voor de kinderen.

Spelen met Muziek
Voor kinderen uit groep 1 en 2 is er plek in de cursus Spelen met Muziek op vrijdagmiddag. In deze laagdrempelige cursus gaat meester Wim van Lenthe aan de slag met hele jonge muzikanten in de dop, door middel van zingen, spelen, bewegen en muziek maken op eenvoudige instrumenten. Plezier staat daarbij voorop. In de eerste en de laatste les zijn ook de ouders welkom.

Algemene Muzikale Vorming en Kidskoor
Op donderdag om 17.00 uur verzorgt Wim van Lenthe de cursus Algemene Muzikale Vorming (AMV) voor leerlingen uit groep 3 en hoger. Kinderen tussen 6 en 12 jaar die van zingen houden, kunnen meedoen met het Kidskoor op vrijdagmiddag. Meester Wim heeft een neus voor leuke liedjes en zijn lessen zijn niet alleen leerzaam maar ook zeer gezellig

Open Lesweek
Tijdens de Open Lesweek van 19 tot en met 24 september is het mogelijk vrijblijvend een keer te komen kijken bij een van de bovengenoemde cursussen. Kijk hier voor het actuele programma.

datum van publicatie: 15 september 2016