over ons
sluiten
0321 388 777

MO Adventure

cursussen

Speel samen met musici uit het Metropole Orkest!

Droom jij ervan om te spelen in het Metropole Orkest? Op zaterdag 17 november vormen musici uit heel Flevoland een groot orkest in Metropole bezetting en jij kunt meedoen! ’s Middags worden twee stukken ingestudeerd waarbij je in sectierepetities gecoacht wordt door musici uit het Metropole Orkest. ’s avonds is het concert op het Meerpaalplein onder leiding van dirigent Henk Heijink.

De twee stukken (Blues For Stephanie en Cold Duck Time) kun je beluisteren en instuderen met behulp van de app MO Adventure die je grats kunt downloaden in de App Store of de Google Play Store.

Het programma op 17 november

  • 11.00 tot 13.00 uur: groepsrepetities (koper, hout, strijkers, toets en slagwerk apart)
  • 14.00 tot 16.00 uur: tutti repetitie (dus iedereen samen)
  • 17.00 uur: Optreden op het Meerpaalplein

Het optreden van het Groot Flevolands Orkest is het eindpunt van de de manifestatie ‘Water wordt Land‘, een route waar bezoekers het verhaal van de Drontense polderpionier beleven aan de hand van verhalen, beeldende kunst, dans, theater en muziek in het kader van 100 jaar Zuiderzeewet. De twee stukken worden meerdere keren achter elkaar gespeeld.

Aanmelden
Meld je aan door een e-mail te sturen naar m.mud@meerpaal.nl voor 10 oktober aanstaande. Deelname is gratis. Vermeld je instrument en in welke muzieksleutel je leest. We verwachten dat je voldoende orkestervaring hebt of speelt op niveau B/C. In principe kunnen alle instrumenten meedoen (behalve zang en accordeon). Heb je vragen? Mariëlle Mud beantwoord ze graag! Tot ziens op 17 november!

MO Adventure in De Meerpaal wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Dronten en het Coöperatiefonds van Rabobank Flevoland, het Centrum Amateurkunst Flevoland en het Prins Bernhard Cultuurfonds.

datum van publicatie: 20 september 2018