over ons
sluiten
0321 388 777

Meezingcafé afgelast!

welzijn

Update: de editie van 9 oktober is helaas afgelast. We kunnen het niet beloven maar hopen op 13 november weer met een kleine groep te mogen zingen op het Serviceplein. Houd onze website in de gaten voor meer nieuws over het Meezingcafé. Blijf gezond!

——-

Op vrijdag 9 oktober verandert het Serviceplein in De Meerpaal weer in het Meezingcafé: een maandelijks laagdrempelig uurtje samen zingen onder leiding van zangeres en gastvrouw Angelique Vlieger.

Juist in deze tijd van veel thuis zitten kan het fijn zijn om mensen te ontmoeten en even onbezorgd samen te zingen. Natuurlijk alles op een veilige en verantwoorde manier. Op afstand maar toch samen. Op het repertoire staan voornamelijk Nederlandstalige liedjes. Zangervaring is niet vereist.

Extra info

Gelet op de nu geldende coronamaatregelen vanuit de overheid geldt er voor deze editie van het Meezingcafé een maximaal aantal van 15 deelnemers. Bezoekers wordt gevraagd zich vooraf per e-mail aan te melden via angelique.vlieger@meerpaal.nl. Het Meezingcafé op 9 oktober start om 10.30 uur op het Serviceplein in De Meerpaal en is gratis toegankelijk.

datum van publicatie: 1 oktober 2020