over ons
sluiten
0321 388 777

De Meerpaal stelt 4x per jaar gratis ruimtes beschikbaar voor maatschappelijke initiatieven

algemeen

In 2018 start De Meerpaal met een pilot waarbij maatschappelijke organisaties gratis gebruik kunnen maken van De Meerpaal. Veel verenigingen en instanties weten de weg naar De Meerpaal al te vinden, maar er zijn ook organisaties waarvan De Meerpaal die wensen niet kent. Ook die partijen worden opgeroepen om deel te nemen aan deze pilot. Het gaat in eerste instantie om 4 verschillende initiatieven die in 2018 een podium krijgen. Maatschappelijke non-profit organisaties kunnen tot 31 januari hun ideeën kenbaar maken bij De Meerpaal.

Criteria

Van de inzendingen maakt De Meerpaal een gerichte selectie. De criteria zijn gericht op het maatschappelijk belang van de activiteit en hoeveel mensen ermee worden bereikt. Ook wordt er gelet op de diversiteit van de bezoekers. Daarnaast moet de activiteit aansluiten bij de identiteit van De Meerpaal. Denk hierbij aan welzijn, kunstzinnige vorming, theater en events.

Activiteit indienen voor 31 januari 2018

Ieder kwartaal wordt er een activiteit gekozen waarbij de ruimte kosteloos ter beschikking wordt gesteld. Eventuele personele en out of pocket kosten worden wel in rekening gebracht. Non-profit organisaties kunnen tot 31 januari 2018 hun activiteit indienen bij De Meerpaal via directie@meerpaal.nl.

datum van publicatie: 17 november 2017