over ons
sluiten
0321 388 777

De Meerpaal start theaterseizoen met Premièreavond

theater

Het komende theaterseizoen is er een hoop te beleven in De Meerpaal. Op maandag 23 mei trakteert De Meerpaal speciaal voor Meerpaalpashouders op een avond boordevol amusement. Om 20.00 uur start de avond en krijgt het publiek een voorproefje van het nieuwe theaterseizoen. Uiteraard van artiesten zelf, maar ook in de vorm van diverse trailers.

“De afgelopen maanden hebben we onze theatervoorstellingen zorgvuldig geselecteerd met als uitkomst een divers en prachtig aanbod”, vertelt de programmeur van De Meerpaal. “Tijdens de besloten Premièreavond worden de meest uiteenlopende voorstellingen getoond.” Theaterliefhebbers die nog geen pashouder zijn, kunnen zich registreren via de kassa van De Meerpaal. Na registratie kunnen ze zich direct aanmelden voor de Premièreavond.

Extra genieten, Extra voordeel
De avond is gratis toegankelijk voor Meerpaalpashouders. Zij ontvangen tijdens deze avond de nieuwe brochure en profiteren direct van allerlei voordelen met hun Meerpaalpas (€ 15,-). Met ook dit jaar weer 10% extra korting in de voorverkoop! De extra korting is geldig van 23 mei tot zaterdag 4 juni 2016.

Download hier het formulier en word ook pashouder!

datum van publicatie: 7 mei 2016