over ons
sluiten
0321 388 777

De Meerpaal opent nieuw theaterseizoen met premièreavond

theater

Na maandenlange voorbereiding was gisteravond de aftrap van het nieuwe theaterseizoen. Een avond boordevol theatrale voorproefjes met onder andere Mark van de Veerdonk, Roos Blufpand, Ernest Beuving en niemand minder dan Paul de Munnik. Presentator en radiomaker Peter Rijsenbrij wist de avond vloeiend aan elkaar te praten.

Van cabaret en muziek tot dans en toneel. Er is weer genoeg te zien en te beleven in De Meerpaal. Met namen als Jochem Myjer, Tineke Schouten, O’G3NE en Karin Bloemen belooft het een prachtig theaterseizoen te worden. Ook de kleine theaterliefhebbers kunnen hun hart flink ophalen met voorstellingen als Dolfje Weerwolfje, Brandweerman Sam en Roodkapje de Musical.

Een podium voor iedereen
Naast bekende artiesten biedt De Meerpaal ook een podium aan plaatselijke (amateur)gezelschappen en initiatieven. Het Flevo’s Mannenkoor kan dan natuurlijk niet ontbreken. Ook doen de Swifter Smarties mee in de voorstelling ‘Bende van Beuving’, betreedt toneelvereniging Drontywood de bühne en spelen de Vrienden van Almere Live (oud-leerlingen Grote Avond Almere College) de zaal plat. “We hebben ook dit jaar weer gezocht naar een mooi mix van landelijke artiesten en regionale en plaatselijke talenten”, aldus Esther van der Leeden van De Meerpaal. “Hiermee hopen wij zoveel mogelijk inwoners uit Dronten en omgeving te mogen verwelkomen in het theater.”

Extra genieten, extra voordeel
Theaterliefhebbers die nog geen Meerpaalpashouder zijn, kunnen zich voor € 15,- registreren. Hiermee genieten zij niet alleen van diverse voordelen gedurende het hele seizoen, ook kunnen ze tot 4 juni profiteren van 10% EXTRA korting in de voorverkoop. Deze voorverkoop is exclusief voor Meerpaalpashouders.

datum van publicatie: 24 mei 2016