over ons
sluiten
0321 388 777

De Meerpaal Academie start met Plusklas muziek in het nieuwe jaar

cursussen

Voor jonge muzikanten met bovengemiddeld talent start De Meerpaal Academie vanaf 23 januari voor het seizoen jaar met een Plusklas. In de Plusklas wordt de leerlingen extra uitdaging geboden in de vorm van ensemblelessen en extra lessen op het eigen instrument. Het traject kan een goede voorbereiding zijn op het conservatorium. Ook voor (hele) jonge talenten is er plek in de Plusklas.

Er start een groep klassieke leerlingen bij docent Ivo Visser en een Plusklas popband onder leiding van Mark Dekkers. Aan het begin van het Plusklasprogramma bepaalt elke leerling samen met de docenten zijn eigen muzikale doelen waaraan in vijftien weken wordt gewerkt. De resultaten worden gepresenteerd tijdens een afsluitend Plusklas concert in De Meerpaal.

Kenmerken van een Plusklasser
De typische Plusklasser heeft technisch en muzikaal meer potentie dan de gemiddelde leerling, is gretig naar muziek en muziek maken, wordt graag uitgedaagd, wil musiceren met andere leeftijdgenoten met diezelfde ‘drive’ en is bereid meer tijd te investeren, thuis en op De Meerpaal Academie.

Meer informatie
De lessen van de Plusklas vinden plaats op maandag en woensdag en starten vanaf 23 en 25 januari. De Plusklas is toegankelijk voor leerlingen van De Meerpaal Academie, maar ook voor andere getalenteerde muzikanten in de gemeente Dronten. Meedoen met de Plusklas kost € 150,-.

datum van publicatie: 21 december 2016