over ons
sluiten
0321 388 777

De Meerpaal Academie houdt een open dag

cursussen

Experimenteren met een green screen, een theatervoorstelling bezoeken in één van de kleedkamers of meedoen met een workshop kleuterdans. Het is maar een kleine greep uit het programma tijdens de Open Dag van De Meerpaal Academie op zaterdag 13 mei. Tijdens de Open Dag kunnen liefhebbers kennismaken met het lesaanbod voor het nieuwe seizoen.

Voor de Open Dag wordt de gehele Meerpaal gebruikt. Onder de luifel staat een podium waar muziek- en dansleerlingen zich presenteren en op het binnenplein dagen de docenten van de afdeling beeldend je uit om zelf kunst te maken. In de ‘proeverij’ is het mogelijk om muziekinstrumenten te proberen en kennis te maken met de docenten. Op het Serviceplein vinden optredens plaats en het is mogelijk om aan te schuiven bij een dansles.

Nieuwe cursussen
Het lesaanbod is verdeeld over de disciplines beeldende kunst, muziek, theater, dans en fotografie & media. Bekende cursussen voor jong en oud keren komend seizoen terug. Van muziek op schoot voor de allerjongsten tot seniorenkoor Sweet Sixty. Nieuw zijn de cursussen Fotografie, Photoshop, Midwinterhoorn, de Mama Mia Musical en de cursus bouw je eigen instrument.

De Open Dag van De Meerpaal Academie vindt plaats op zaterdag 13 mei van 11.00 tot 15.00 uur. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk. Het volledige programma vind je hier.

datum van publicatie: 10 maart 2017