over ons
sluiten
0321 388 777

Maak kennis met welzijn bij jou in de buurt!

welzijn

Maak kennis met De Meerpaal Welzijn tijdens de Week van Zorg & Welzijn. Tijdens deze week openen honderden zorg- en welzijnsorganisaties de deuren. Ook de welzijnsteams van De Meerpaal zijn deze week volop in de wijken te vinden met verschillende activiteiten. Ontdek wat Welzijn jou te bieden heeft!

Biddinghuizen

Zin in koffie of thee? De deuren van inloophuis De Kans staan dagelijks wagenwijd open. Of doe mee aan de verschillende activiteiten die deze week plaatsvinden.

Woendag 13 maart
Intuïtief Schilderen
10.00 tot 12.00 uur

KinderKnutselClub
14.00 – 16.00 uur

Vragen? Stel ze gerust via: WelzijnBiddinghuizen@meerpaal.nl

Dronten-Midden

Wist je dat boksen een ontzettend goede sport is? In de vechtsport is respect nummer één. Kinderen leren door deze sport op een respectvolle manier met elkaar om te gaan en de discipline in de training leert ze goed op te letten. Team Dronten-Midden gaat in de wijk aan de slag met deze mooie sport!

Vrijdag 15 maart
Boksen voor kinderen uit het praktijkonderwijs
13.30 tot 14.30 uur
Ruimte 17, De Meerpaal

Boksen voor mensen van het AZC (12+)
15.30 tot 16.30 uur
AZC Dronten

Ben jij in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar en wil je meedoen aan de grootste vrijwilligersactie van Nederland? NLdoet zet op vrijdag 15 maart vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Meld je aan of ontvang meer informatie over de verschillende activiteiten via: WelzijnDrontenMidden@meerpaal.nl

Dronten-Zuid

Voor een kop koffie, een babbel en wat lekkers moet je op donderdag 14 maart in het winkelcentrum van Dronten-Zuid zijn. Ons welzijnsteam gaat graag met je in gesprek!

Donderdag 14 maart
Koffie, babbel & cake
10.00 tot 12.00 uur
Winkelcentrum Dronten-Zuid

Vragen? Stel ze gerust via: WelzijnDrontenZuid@meerpaal.nl

Swifterbant

Sport, spel én een gezonde smoothiefiets. Team Swifterbant gaat op de gezonde tour en neemt je graag mee. Uiteraard zorgen wij voor een (gezond) drankje.

Vrijdag 15 maart
Shake jouw eigen smoothie
14.00 tot 16.00 uur
De Greente (naast de bibliotheek)

Vragen? Stel ze gerust via: WelzijnSwifterbant@meerpaal.nl

datum van publicatie: 21 februari 2019