over ons
sluiten
0321 388 777

Lerarenkoor in De Meerpaal

cursussen

Zingen voor de klas vereist meer zelfvertrouwen dan zingen onder de douche. Heb je last van drempelvrees? Of ben je als leerkracht geïnteresseerd om je plezier in zingen te vergroten? De Meerpaal Kunstwerkplaats organiseert vanaf 17 januari samen met FleCk een korte zangcursus van 5 avonden, speciaal voor leerkrachten.

In een gezellige groep met collega’s van andere scholen ga je vooral veel zingen en frissen we je basisvaardigheden op. Het repertoire bestaat uit popsongs en geschikte liedjes voor in de klas die je meteen de volgende dag kunt gebruiken. Docent Floor Stappers maakt in de cursus onder andere gebruik van de methode 123Zing; een mooie kans om deze methode beter te leren kennen of de verdieping te zoeken.

Praktische informatie

Het lerarenkoor vindt plaats op 5 donderdagen vanaf 17 januari van 20.15 tot 21.30 uur. Deelname kost € 25,- voor de gehele cursus en is dankzij de subsidie Muziekimpuls kosteloos voor leerkrachten van Codenz scholen. Leerkrachten van andere schoolbesturen kunnen het cursusgeld mogelijk betalen uit hun budget voor professionalisering. Meedoen? Stuur een email naar kunstwerkplaats@meerpaal.nl onder vermelding van je naam, school, groep, e-mailadres en (mobiele) telefoonnummer (voor informatie bij bijvoorbeeld ziekte van de docent). Meer informatie over het lerarenkoor via het bovenstaande e-mailadres.

datum van publicatie: 6 december 2018