over ons
sluiten
0321 388 777

Leonie Meijer brengt muzikaal verhaal vol passie en humor

theater

Leonie Meijer trekt opnieuw de Nederlandse theaters in! Dit keer met de voorstelling ‘Naked’: het vervolg op de ‘Luister Maar Live-tour’ die niet alleen bij haar fans, maar ook bij de theaterdirecties en critici een verpletterende indruk achterliet. Op vrijdag 25 november is ze met haar zeer persoonlijke show te zien in De Meerpaal.

De nieuwe theatershow van singer-songwriter Leonie Meijer gaat over kwetsbaar zijn, jezelf blootgeven. “Je ware kleur laten zien; dat is mooi en eng tegelijk”, vertelt Leonie. “Mijn theatershow staat eigenlijk symbool voor de afgelopen 5 jaar; van dat meisje met een gitaar in een talentenjacht tot de vrouw die ik nu ben. Het was zowel een persoonlijke als muzikale zoektocht. Wie ben ik? Wat wil ik? Waar sta ik voor? Dat gaat met vallen en opstaan, met een stap vooruit en twee achteruit, met dagen vol liefde en dagen met een gebroken hart.”

Puur Leonie
In Naked krijgt het publiek veel van Leonie te zien. Ze zingt onder meer het prachtige True Colors van Cindy Lauper. “Dit nummer past misschien wel het best bij hoe ik me voel”, aldus Leonie. “Ik vind het belangrijk om je ware kleur te laten zien, om eerlijk te zijn. Dat is mooi en eng tegelijk.” Hoe eng dat is, komt in het nummer For A Loved One goed naar voren, dat gaat over jezelf verliezen in de liefde en eindigen met een gebroken hart. Ze zingt overigens net zo makkelijk in het Engels als Nederlands, en zelfs Italiaans – een taal die ze ooit studeerde.

datum van publicatie: 17 november 2016