over ons
sluiten
0321 388 777

LaMesa knipt voor het goede doel tijdens Dronten@Live

theater

Tijdens Dronten@Live op zaterdag 2 april is LaMesa Hair and Beauty aanwezig om liefhebbers te voorzien van een nieuwe look. De opbrengsten hiervan gaan volledig naar het goede doel: Stichting Haarwensen.

Enkele jaren geleden deed LaMesa een soortgelijke actie tijdens de Meerpaaldagen. “We dragen Stichting Haarwensen al jaren een warm hart toe en hopen middels deze actie een mooi bedrag op te halen”, aldus Sandra en Jack Horst, eigenaren van LaMesa. Stichting Haarwensen verzorgt pruiken voor ernstig zieken kinderen. “Deze keer kunnen bezoekers niet alleen voor een knipbeurt bij ons terecht, maar ook voor een beauty- en make-upbehandeling. Tegen een donatie van minimaal € 5,- kunnen bezoekers allerlei behandelingen laten doen. Ook ons personeel staat er op vrijwillige basis zodat de opbrengsten rechtstreeks naar Stichting Haarwensen kunnen.’

Reserveren voor Dronten@Live
Kaarten voor Dronten@Live zijn te koop via de website van De Meerpaal. Langskomen kan natuurlijk ook. De theaterkassa op het Serviceplein is geopend op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op woensdag- en vrijdagavond is het Serviceplein geopend van 19.00 tot 20.30 uur. Andere verkooppunten zijn Café@Dronten, Mitra Voogt en LaMesa.

datum van publicatie: 24 maart 2016