over ons
sluiten
0321 388 777

Ladies Night: Soof 2

film

Op woensdag 30 november is er weer een Ladies Night in De Meerpaal! Een gezellig avondje uit speciaal voor jou en je vriendinnen, inclusief de voorpremière van de romantische komedie Soof 2. Voorafgaand aan de film is het mogelijk om te genieten van een plategerecht naar keuze.

Ook tijdens deze Ladies Night ontbreken de snacks en bubbels niet. Maak je avond compleet door voorafgaand aan de film te komen dineren. De Ladies Fair is gratis toegankelijk en uiteraard is er chocola. Veel chocola.

Over de film
Na een flinke dosis relatietherapie lijkt de koek voor Soof en Kasper echt op. Het hoge woord komt eruit: ze gaan uit elkaar. Althans, dat wil Kasper. Soof probeert het van de zonnige kant te bekijken, maar is de controle over haar toch al chaotische leven volledig kwijt. De Kooksoof inspireert niet meer, de kinderen lijken vooral bezig met hun tienersores en Kasper slaat te snel een veel te jong en slank ding aan de haak. Soof herpakt zich na een ontmoeting met Jim Cole, maar hun timing blijkt zoals altijd net verkeerd. Dan ontmoet ze de knappe chef-kok en ‘foodie’ Bauke. Hij blijkt een ware goochelaar in de keuken en belangrijker; hij ziet Soof zoals ze is. Als de sexy, grappige en mooie Soof en niet als een chaotische, werkende moeder. Maar of hij uiteindelijk de oplossing voor Soofs huwelijksproblemen is?

LADIES NIGHT ARRANGEMENT MET PLATEGERECHT | € 26,00
Film, kopje koffie/thee, chocoladefontein, bubbels, Ladies Fair en plategerecht naar keuze:

  • Runderhamburger met sla, tomaat, augurk en hamburgersaus. Geserveerd met friet.
  • Kabeljauwburger met tomaat, komkommer en een dillesaus. Geserveerd met salade en friet.
  • Vegetarische pasta met groentes, tomatensaus en gemengde salade.

LADIES NIGHT (excl. plate) | € 13,50
Film, chocoladefontein, bubbels, Ladies Fair.

datum van publicatie: 16 november 2016