over ons
sluiten
0321 388 777

Ladies Night in De Meerpaal met ‘Het Verlangen’

film

Op woensdag 15 maart is er weer een Ladies Night in De Meerpaal! Een gezellig avondje uit speciaal voor jou en je vriendinnen, inclusief de voorpremière van de romantische komedie Het Verlangen. Voorafgaand aan de film is het mogelijk om te genieten van een plategerecht naar keuze.

Ook tijdens deze Ladies Night ontbreken de snacks en bubbels niet. Maak je avond compleet door voorafgaand aan de film te komen dineren. De Ladies Fair is gratis toegankelijk en uiteraard is er chocola. Veel chocola.

Over de film
Als de zeer aantrekkelijke schoenenverkoopster Brigitte met een beroerd manuscript bij uitgeverij Goudemondt aankomt, zien de broers Marc en Boudewijn direct mogelijkheden. De uitgeverij verkeert in zwaar weer waardoor een succes zeer welkom is. Ze bedenken een wisseltruc waarbij ze Brigitte van rol laten wisselen met Herman, de onooglijke en stotterende auteur van een literair meesterwerk. Met Herman – hoe goed zijn boek ook is – weten de broers dat ze bij de media niet hoeven aan te komen. De truc werkt; het boek wordt een megasucces en Brigitte ontpopt zich tot een ware mediaster. Maar wanneer haar stijgende roem Herman teveel wordt, start de strijd om erkenning.

datum van publicatie: 3 maart 2017