over ons
sluiten
0321 388 777

Laatste kaarten Ladies Night: Bridget Jones’s Baby

film

Voor de Ladies Night op woensdag 14 september zijn er nog enkele kaarten beschikbaar. De Ladies Night belooft een gezellig avondje te worden speciaal voor dames, inclusief de voorpremière van de romantische komedie Bridget Jones’s Baby. Voorafgaand aan de film is het mogelijk te genieten van een plategerecht naar keuze.

Ook tijdens deze Ladies Night ontbreken de snacks en bubbels niet. Maak je avond compleet door voorafgaand aan de film te komen dineren. De Ladies Fair is gratis toegankelijk en uiteraard is er chocola. Veel chocola. Het Ladies Night-arrangement inclusief plategerecht kost € 26,-. Een ticket exclusief plategerecht kost € 13,50.

Over de film
‘En ze leefden nog lang en gelukkig‘ blijkt niet weggelegd voor Bridget Jones. Na haar break-up met Mark Darcy is ze in de veertig en opnieuw single. Bridget besluit zich te focussen op haar baan als producent van een nieuwsprogramma en brengt veel tijd door met haar vrienden. Het lijkt alsof ze nu eindelijk alles onder controle heeft en dat er niets meer mis kan gaan… Maar dan ontmoet ze een onweerstaanbare Amerikaan: Jack. Haar liefdesleven staat weer op z’n kop. Deze man heeft alles wat de Britse Darcy mist. Geheel ongepland, blijkt Bridget in verwachting te zijn en weet ze niet zeker wie van de twee mannen de vader is…

datum van publicatie: 9 september 2016