over ons
sluiten
0321 388 777

Komische musical Expeditie Eiland te zien in Dronten

theater

Op 8 en 9 november is de splinternieuwe musical Expeditie Eiland te zien in De Meerpaal. Het is een spannende en schurend-komische musical met een vette knipoog naar reality programma’s als ‘Expeditie Robinson’ en ‘Helemaal het einde’. De sterrencast met o.a. Jelka van Houten, Ferry Doedens en Lone van Roosendaal maakt dit zonnige feestje compleet.

Drie totaal verschillende gezinnen gaan op jacht naar geluk in de realityshow ‘Expeditie Eiland’ en leggen hun lot in handen van presentator Ruud Salomons. Het volkse gezin Ten Kate, het wat omhooggevallen gezin Van Stirum-Vinkesteijn en het wat ingedutte gezin Kuipers. De gezinnen, die elkaar thuis waarschijnlijk nooit een blik waardig zouden gunnen, zijn op dit eiland tot elkaar veroordeeld. Aanvankelijk is iedereen gericht op de winst. De hoofdprijs is dan ook niet misselijk: de winnaar wint het eiland en een geldbedrag van 1 miljoen euro!

In een wirwar van beproevingen, opdrachten en een karig eilandleven bevinden de kandidaten zich in steeds vreemdere situaties. Zeker als blijkt dat tijdens Expeditie Eiland in ieder gezin afzonderlijk ook nog het een en ander uitgevochten dient te worden. Als de beproevingen en opdrachten die Ruud zijn kandidaten laat ondernemen zo bizar worden, dat niemand in Expeditie Eiland zijn leven nog zeker is, vliegt alles uit de bocht. Hoe ver gaan de kandidaten om de hoofdprijs in de wacht te slepen?

Enthousiast geworden? Klik hier voor kaarten voor 8 of 9 november!

datum van publicatie: 18 oktober 2018