over ons
sluiten
0321 388 777

Kom auditeren voor de nieuwste musicalproductie

cursussen

Altijd al eens in een échte musical willen spelen? Komend seizoen brengt Theaterschool Karakter een bewerking van ‘Ja Zuster, Nee Zuster’, een hilarische musical met de tijdloze humor van Annie M.G. Schmidt en de heerlijke melodieën van Harry Bannink. Uiteraard volledig in een fris jasje gestoken.

Wil jij ook meewerken aan deze nieuwe theaterproductie in De Meerpaal? Meld je dan aan voor de audities op dinsdagavond 6 september aanstaande. Samen met de regisseur en de zangdocent wordt gekeken welke rol jij kunt vertolken in het geheel. Iedereen vanaf 16 jaar is van harte welkom om deel te nemen aan de audities. Je hoeft geen ervaring te hebben met toneelspelen of zingen; ‘Niet Met De Deuren Slaan’ wordt een voorstelling met zowel ervaren als onervaren acteurs. Doe je liever geen auditie, maar wil je wel meedoen? Meld je dan aan voor het ensemble!

Aanmelden?
Aanmelden kan tot zondag 4 september via activiteiten@meerpaal.nl.

Het verhaal
Theaterschool Karakter speelt dit jaar het verhaal van het rusthuis van Zuster Klivia. Hierin krijgt de zuster het regelmatig aan de stok met boze Buurman Boordevol. Als ook inbreker Gerrit zich bij het gezelschap op de Primulastraat voegt, dreigt de boel letterlijk en figuurlijk te ontploffen. Op 27 mei 2017 staat deze voorstelling op de planken in de grote zaal van De Meerpaal.


Startdatum:     
dinsdag 20 september
Lestijden:        
19.00 – 22.00 uur
Aantal lessen:  
30
Prijs per les:    
€ 12,-

datum van publicatie: 15 augustus 2016