over ons
sluiten
0321 388 777

Kinderpleinmiddag en Buitenspeeldag in de drie dorpen

cursussen

Woensdagmiddag 8 juni kunnen kinderen in Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant zich uitleven tijdens de Kinderpleinmiddag en Buitenspeeldag. In het kader van de Week van de Amateurkunst organiseert De Meerpaal Academie deze middag vol creatieve, kunstzinnige en sportieve activiteiten. Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis.

Kinderen uit Dronten kunnen op woensdagmiddag tussen 12.30 en 15.30 uur op het plein van de Toekomst meedoen aan allerlei activiteiten, zoals sport & spel onder leiding van de buurtsportcoaches, Pop-Up! en Kinderkunst. Ook kunnen de kinderen verschillende muziekinstrumenten uitproberen.

Biddinghuizen
Voor de kinderen uit Biddinghuizen zijn diverse activiteiten georganiseerd op het plein van de Wingerd. Zij kunnen op woensdagmiddag tussen 12.30 en 15.30 uur meedoen aan dansworkshops, Kinderkunst, Pop-Up! en sport- & spelactiviteiten onder leiding van de buurtsportcoaches.

Swifterbant
In Swifterbant sluit De Meerpaal zich aan bij de Buitenspeelmiddag, georganiseerd door Jongerenbelangen Swifterbant. De Buitenspeelmiddag vindt plaats tussen 13.30 en 17.00 uur op de Greente. Kinderen kunnen meedoen aan Oud Hollandse spellen, een muzikale speurtocht met Amor Musae, klussen met de Timmerclub of luisteren naar de bands van Pop-Up!

<< Bekijk hier het hele programma van de Week van de Amateurkunst >>

datum van publicatie: 2 juni 2016