over ons
sluiten
0321 388 777

Kinderactiviteiten tijdens Week van de Amateurkunst

cursussen

Op zaterdag 4 juni aanstaande staat het Cultuurfestival gepland op het Redeplein. Deze dag staat volop in het teken van kunst en cultuur en laat liefhebbers kennismaken met de vele mogelijkheden in de gemeente Dronten. Ook kinderen kunnen deze dag meedoen aan verschillende activiteiten, zoals de danscursus ‘Opa en Oma dans je met mij’, de Muziek- en Dansroute door het centrum van Dronten en de Kinderkunstlessen.

Kinderen die graag met hun opa of oma willen dansen, kunnen op 4 juni van 12.00 tot 13.00 uur meedoen aan de speciale dansworkshop: ‘Opa en Oma dans je met mij?’. Deze workshop gaat over vroeger en nu en smelten twee werelden tot één. Want wie denkt dat Rock-‘n-Roll en Streetdance niet samengaan, heeft het helemaal mis! De workshop vindt plaats in lokaal 17 van De Meerpaal. Deelname is gratis en aanmelden kan tot maandag 30 mei via h.potthoff@meerpaal.nl.

Cultuurfestival
Het Cultuurfestival barst op zaterdag 4 juni los vanaf 15.00 uur met Slag in Dronten. Daarna zijn er volop activiteiten waarin geïnteresseerden kunnen meedoen. Naast de presentatie van het nieuwe cursusaanbod van De Meerpaal, zijn ook lokale organisaties aanwezig op deze dag. De gehele dag is gratis toegankelijk en opgave is niet nodig. Kinderen die willen meedoen aan de Muziek- en Dansroute kunnen zich vanaf 15.00 uur melden bij de infokraam van De Meerpaal Academie en Recreatie.

datum van publicatie: 19 mei 2016