over ons
sluiten
0321 388 777

Een kijkje achter de schermen bij De Meerpaal

cursussen

Wat gebeurt er toch achter de coulissen en hoe ziet een artiestenfoyer eruit? Iedereen die zich afvraagt hoe het er écht aan toe gaat achter de schermen van een theater, kan zaterdag 4 juni deelnemen aan een gratis rondleiding door De Meerpaal. De rondleiding start om 15.30 uur vanaf de ingang van het Serviceplein in De Meerpaal.

Gebouwenbeheerder Rien van de Belt neemt het publiek mee door het gebouw en vertelt – met behulp van achtergrondinformatie en ludieke anekdotes – over de veelzijdigheid van De Meerpaal. Van de artiestenfoyer en de kleedkamers, tot de trekken in de Grote Zaal en de toneeltoren; de rondleiding op zaterdag 4 juni is een ware inkijk achter de schermen van het theater in De Meerpaal.

Cultuurfestival
In de week van 4 tot en met 11 juni vindt de jaarlijkse Week van de AmateurKunst plaats met als thema: uit je dak met de WAK! Deze feestweek start met het Cultuurfestival en de Open Dag van De Meerpaal Academie en Recreatie op zaterdag 4 juni. In en rondom De Meerpaal is er live muziek van cursisten en docenten van De Meerpaal Academie, kunnen kinderen en volwassenen kijken en meedoen op de kunstmarkt én presenteren verschillende verenigingen en stichtingen uit de gemeente Dronten hun aanbod. Zangers kunnen meezingen in het Groot Flevolands Korenveld en blazers en slagwerkers kunnen meespe­len in de HaFaBra Play-In. Alle concerten, presentaties en workshops zijn gratis toegankelijk.

<< Bekijk hier het hele programma van de Week van de Amateurkunst >>

datum van publicatie: 26 mei 2016