over ons
sluiten
0321 388 777

KidsmiX in de zomervakantie

algemeen

DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN. AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK.

Op dinsdag 29, woensdag 30 en donderdag 31 augustus kunnen kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar deelnemen aan de KidsmiX zomerspecial. Drie dagen boordevol feestelijke activiteiten georganiseerd door het Jeugd- en Jongerenwerk van De Meerpaal, De Meerpaal Academie en de buurtsportcoaches van de gemeente Dronten.

Binnen het thema ‘Reis door de tijd’ nemen de kinderen deel aan verschillende sport- en spelactiviteiten en creatieve workshops. Daarnaast kunnen kinderen ook hun eigen film maken bij de workshops Green Screen. Kinderen rennen door muren, springen van daken of kruipen uit de grond. Fantasie komt tot leven bij deze workshop! Woensdag staat geheel in het teken van Zwaan Buitensport, waarbij kinderen zich kunnen uitleven bij de outdoor survival.

Kaartverkoop | DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN. AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK.
Kaarten voor de KidsmiX zijn verkrijgbaar via het Serviceplein in De Meerpaal of telefonisch via 0321 388 777 en kosten € 37,50 (of € 30,- met de pas van Dronten) voor drie dagen (entree voor drie dagen). De activiteiten starten om 10.00 uur en zijn om 15.00 uur afgelopen. De activiteit op woensdag duurt tot 16.00 uur. Lunchpakketten dienen de kinderen alle dagen zelf mee te nemen. Voor drinken wordt alle dagen gezorgd. Kinderen worden ingedeeld op basis van leeftijd vanwege het niveau van de activiteiten.

 

 

datum van publicatie: 4 augustus 2017