over ons
sluiten
0321 388 777

KidsmiX in de zomervakantie

cursussen

Op dinsdag 28, woensdag 29 en donderdag 30 augustus kunnen kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar deelnemen aan de KidsmiX zomerspecial. Drie dagen boordevol feestelijke activiteiten georganiseerd door het Jeugd- en Jongerenwerk van De Meerpaal, De Meerpaal Academie en de buurtsportcoaches van de gemeente Dronten.

Binnen het thema ‘Beleef de wondere wereld van techniek’ nemen de kinderen deel aan verschillende workshops waaronder het kinderlab waarbij gewerkt wordt met diverse experimenten. Daarnaast gaan de kinderen aan de slag met het maken van robotpoppen en wordt er gebouwd aan een decor voor een eigen theatervoorstelling. Ook deze editie is er weer volop ruimte om je lekker uit te leven tijdens de verschillende sport- en spelactiviteiten. De woensdag staat geheel in het teken van experimenteren en ontdekken. De kinderen gaan dan samen met de begeleiders met de bus naar de Ontdekhoek in Lelystad.

Meer info

De activiteiten starten om 10.00 uur en zijn om 15.30 uur afgelopen. De activiteit op woensdag duurt tot 16.00 uur. Lunchpakketten dienen de kinderen alle dagen zelf mee te nemen. Voor drinken en tussendoortjes wordt alle dagen gezorgd.

Deelnemen

Kaarten voor deze driedaagse KidsmiX zijn verkrijgbaar via het Serviceplein in De Meerpaal of telefonisch via 0321 388 777 en kosten € 37,50 (of € 30,- met het laten zien van de Pas van Dronten). Indien kinderen een voorkeur hebben voor de groepsindeling kan dit gemeld worden bij de aanmelding via het Serviceplein. Let op: Inschrijven kan tot dinsdag 21 augustus. VOL=VOL.

datum van publicatie: 15 juni 2018