over ons
sluiten
0321 388 777

KidsmiX in de voorjaarsvakantie

cursussen

Op woensdag 20 februari kunnen kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar meedoen met KidsmiX in De Meerpaal. Deze dag wordt georganiseerd door De Meerpaal Academie. Binnen het thema ‘Lego’ gaan de kinderen aan de slag met diverse workshops en kunnen ze genieten van de film ‘De LEGO Film 2’. De dag start om 10.00 uur en is rond 15.15 uur afgelopen.

Juf Linda Dekker, docent Beeldend bij De Meerpaal Academie, helpt de kinderen met het maken van een eigen LEGO stop motion film. De kinderen bedenken zelf een avontuur die vervolgens met de Ipad wordt vastgelegd. Na afloop kun je je eigen film terugvinden op YouTube. Ook gaan de voetjes van de vloer, want de deelnemers gaan lekker dansen in de LegoCity dansstudio en leren coole moves op de songs van de nieuwste LEGO-film. En ben je gek op bouwen? Net zoals je van LEGO van alles kunt bouwen, kan dat ook met muziek. Want hoe wordt de muziek uit de film in elkaar gezet? “Tijdens deze workshop leren de kinderen hoe ze muziek spannend, vrolijk of droevig kunnen maken en hoe muziek in een verhaal past”, aldus Mariëlle Mud, coördinator KidsmiX. “We gaan lekker aan de slag met verschillende muzikale bouwstenen”.

Deelnemen

Kinderen die graag willen meedoen met KidsmiX kunnen zich aanmelden via het Serviceplein in De Meerpaal. Let op: inschrijven kan tot en met 18 februari en kaarten kosten € 12,50,-. Met De Pas van Dronten zijn tickets verkrijgbaar voor € 10,00. Reserveren kan telefonisch (0321 388 777) of aan de balie. Let op: Vol = Vol!

datum van publicatie: 23 januari 2019