over ons
sluiten
0321 388 777

KidsmiX in de kerstvakantie

algemeen

Op dinsdag 2 januari kunnen kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar meedoen met KidsmiX in De Meerpaal. Deze dag wordt georganiseerd door De Meerpaal Academie, de Meerpaal Welzijn en Sport in Dronten. 

De KidsmiX bestaat uit verschillende onderdelen, waaronder een theaterworkshop, het maken van een vogelvoedertafel, een bioscoopfilm en verschillende sport- en spelactiviteiten. Alle activiteiten passen binnen het thema ‘Wintertijd’. De dag begint om 10.00 uur en is rond 15.30 uur afgelopen. De vogelvoedertafels worden na afloop aangeboden aan maatschappelijke organisaties.

Deelnemen

Kinderen die graag willen meedoen met KidsmiX kunnen zich aanmelden via het Serviceplein in De Meerpaal. Let op: inschrijven kan tot 20 december en kaarten kosten € 12,50,- (inclusief drinken, exclusief lunchpakket). Met De Pas van Dronten zijn tickets verkrijgbaar voor € 10,00. Reserveren kan telefonisch (0321 388 777) of aan de balie. Bij minimale aanmelding kan de KidsmiX niet doorgaan. Let op: Vol = Vol! Meer informatie is verkrijgbaar bij Claudia Jansen, jongerenwerker: c.jansen@meerpaal.nl.

datum van publicatie: 23 november 2017