over ons
sluiten
0321 388 777

Kennismaken met kunst en muziek voor 6 tot 9-jarigen

cursussen

Voor kinderen – in de leeftijd van 6 tot 9 jaar – die graag bezig zijn met kunst en muziek starten in september twee cursussen: Kinderkunst en Op Avontuur in Notenland.

Ben je als kind geboeid door kleuren, verf en materie zoals klei, hout, steen en gevonden materialen en vind je het fijn om ermee te experimenteren? In de cursus Kinderkunst, die op 18 september van start gaat in De Meerpaal, krijg je een uitdagend programma van beeldende lessen. Elke week heeft docent Linda Dekker een nieuwe opdracht. Leef je uit in creativiteit en verwonder je over je eigen fantasie en talent. Je werk wordt aan het einde van het cursusjaar tentoongesteld. De cursus Kinderkunst bestaat uit 10 of 30 lessen van een uur op dinsdag om 15.45 uur en kost € 5,90 per les. Het is ook mogelijk om voor eerst een kennismakingscursus van 4 lessen te volgen.

Op Avontuur in Notenland

Muziekdocent Wim van Lenthe verzorgt vanaf donderdag 6 september de cursus Op Avontuur in Notenland. Er wordt gezongen, geklapt en gespeeld op diverse instrumenten. Ook leren de kinderen noten en ritmes lezen. Aan het eind van de serie van lessen komen muziekdocenten van De Meerpaal Academie langs in de les om wat te vertellen over hun instrument. Deze cursus voor kinderen van 7 jaar en ouder is zeer geschikt voor kinderen die muziek willen maken maar nog niet weten op welk instrument. De jaarcursus Op Avontuur in Notenland bestaat uit 38 lessen van een uur op donderdag om 17.00 uur en kost € 4,50 per les. Vanaf 7 september start er ook een cursus op de vrijdag in Swifterbant.

datum van publicatie: 30 augustus 2018