over ons
sluiten
0321 388 777

Ken jij Pieter Verelst? Amai!

theater

De Belgische pers is het er al lang over eens: Pieter Verelst is het beste wat cabaretland Vlaanderen de laatste jaren voortbracht. Net als voor zijn debuutprogramma ‘Mijn broer en ik’ scoorde Verelst met  Amai louter vijf sterren recensies. De Standaard noemt Verelst een ‘briljante cabaretier’ en Het Nieuwsblad meende dat ‘niemand het publiek afgelopen seizoen zo in de ban wist te krijgen’.

Met keihard positivisme, knotsgekke sketches en ontroerende bespiegelingen treedt Pieter Verelst (winnaar Cameretten 2016) Nederland tegemoet. Amai is een speurtocht naar liefde, geborgenheid en troost en zit vol met zijn typische humor en muzikale vondsten. Pieter zegt erover: “”Kom maar mee in mijn hoofd, ik neem u mee naar mijn diepe krochten vol wonderlijke spinsels en geef u de oplossing voor al uw problemen. Want amai, het is toch allemaal wat”.

Donderdag 24 september om 20.15 uur staat hij in De Meerpaal op het podium met een volwaardige 1,5 durende voorstelling. Reserveer je kaartjes online. Dit wil je niet missen.

 

Bekijk ook de trailer van zijn met 5 sterren bekroonde debuutvoorstelling ‘Mijn broer en ik’. 

datum van publicatie: 13 september 2020