over ons
sluiten
0321 388 777

Kaartverkoop theater gestart

theater

Op 1 juni is de losse kaartverkoop gestart. In seizoen 2019-2020 zijn er meer dan 100 voorstellingen te zien in de zalen van De Meerpaal. De kaartverkoop voor Waylon, OG3NE en Bert Visscher gaat hard. Ook Marja’s Tupper Topper Party, cabaretier Fabian Franciscus, Claudia de Breij en het muziekspektakel The Best of Britain kunnen al op veel bezoekers rekenen. Bekijk hier het volledige programma.

VOF De Kunst, OG3NE, Waylon, Van Dik Hout en The Best of Britain zijn enkele voorbeelden van muzikale pareltjes die naar Dronten komen. Simone Kleinsma is te zien in de musical Hello Dolly en ook de muzikale komedie Opvliegers komt weer naar De Meerpaal. Dit keer gaan de dames op safari. De musical Haal het doek maar op (met o.a. Mariska van Kolck en Tony Neef) staat garant voor een heerlijke avond meezingen. De kleine theaterliefhebbers kunnen hun hart flink ophalen met vrolijke voorstellingen als Brandweerman Sam, Ernst, Bobbie & de rest, Sesamstraat Live en Kikker en het avontuur. Voor tieners komt Brugklas Live naar het theater. In die tienermusical speelt een deel van de cast van de tv-serie mee. Ook de indrukwekkende toneelvoorstelling De Aanslag met Victor Löw en Henriëtte Tol is komend voorjaar bij ons te zien.

De Meerpaal haalt musical Hello Dolly naar Dronten

De Meerpaal is komend seizoen het bouwtheater voor Hello Dolly. Dat betekent dat de voorstelling in De Meerpaal opgebouwd wordt en dat de cast er repeteert, voordat ze het land in gaan. Dronten heeft dus de primeur en kan als eerste kennismaken met de musicalklassieker, die try outs heeft op 21 en 22 februari 2020.

Klassiek aanbod

Liefhebbers van klassieke muziek kunnen genieten van twee voorstellingen uit de serie Nieuw Land Oude Muziek. Op 30 november is dat de voorstelling De Lyra Viol en op 11 maart 2020 staat Sebastian… en Sebastian? op het programma. Het Apollo Ensemble brengt op 24 maart 2020 de Johannes Passie van J.S. Bach. Ze worden daarin bijgestaan door acht zangers en het publiek is niet alleen toehoorder, maar wordt zelf onderdeel van het schouwspel.

datum van publicatie: 3 juni 2019