over ons
sluiten
0321 388 777

Junior Reporter Naomi bezocht ‘Robin Hood’

theater

Naomi Verheijen was afgelopen zondag Junior Reporter bij de voorstelling Robin Hood en het verdwenen goud. Hoe ze dit heeft beleefd? Lees hier haar verslag!

‘’Durf ik het wel? Ja ik durf.’’
Zondag 5 maart, was de musical van Robin Hood en het verdwenen goud te zien in de Meerpaal, Dronten. Waar ik junior reporter mocht zijn. 
Daar stond ik dan, voor De Meerpaal, met een kloppende hart. Ik werd met een mevrouw meegenomen naar achteren in de Meerpaal waar ik nog niet eerder was geweest. Daar vertelde ze dat daar de artieste ingang was. Toen gingen we de trap op en door het grote doolhof. We waren aangekomen achter het podium, we zagen meteen de acteurs aan het repeteren. Er werd vertelt over de lampen en het decor. Toen gingen we door een klein gangetje naar boven waar ik uit keek op het podium, daar leerde ik over de gordijnen. Daarna weer naar beneden naar de kleedkamers van de acteurs, waar ik Leon van Uden mocht interviewen. Hij speelt Will Scarlett / Wachter en heeft ook de tekst voor de voorstelling geschreven. 

Hij heeft verteld dat hij de rol te pakken heeft omdat hij zelf het script heeft geschreven. Ik heb gevraagd als het niet raar is om te zoenen voor zoveel publiek. Dat vond hij wel op het begin maar als je het een tijdje doet wen je eraan maar het blijft raar om te zoenen terwijl je niet eens verliefd bent op diegene.   Als hij klaar is met de musical gaat hij naar Nottingham om Sherwood Forrest te zien in het echt.

Dan was het tijd om naar mijn stoel te gaan. De musical gaat over een meisje, Robin van Locksley.  Haar oma gaat verhuizen, dus gaat Robin haar helpen. Als ze achter de slechte plannen van de Burgemeester komt, gaat ze met Will Scarlett de mensen van het dorp redden. Met het dagboek van Robin Hood, die ze van haar oma krijgt, gaat ze op zoek naar de schat van Robin Hood. Onderweg komen veel obstakels. Denk je dat ze het door kunnen redden? Er komt een groot avontuur!  Echt een aanradertje! 

Deze dag zal ik niet snel vergeten. Als je de kans krijgt om een junior reporter te zijn voor een dag, DOEN!

Naomi Verheijen

 

datum van publicatie: 10 maart 2017