over ons
sluiten
0321 388 777

De jongerenmusical Razend raakt!

theater

Na de afgelopen jaren de musicals Afblijven en Spijt in de theaters te hebben gebracht, brengt Homemade Productions nu opnieuw een bewerking van Carry Slee op de planken. Het gaat om een musical gebaseerd op het boek Razend. Zaterdag 18 maart is deze bijzondere familiemusical te zien in De Meerpaal.

Na Afblijven en Spijt is het nu de eer aan de cast en crew om het heftige verhaal van Razend voor een jong publiek op het toneel te brengen. Dick van den Heuvel, die het script schreef en de regie deed voor deze productie, heeft weer naar een originele vorm gezocht om dit verhaal te vertellen. “Zodra het zaallicht dooft, komt er een trein op stoom die de hele voorstelling geen vaart meer mindert”, aldus een recensent. “De jonge talenten van de musical Razend nemen het publiek mee in een heftig en ingewikkeld verhaal waar je geen moment de aandacht van wil en kan verliezen.”

Het verhaal
Sven wordt elke dag door zijn vader geslagen en door zijn broer getreiterd. Om aan de keiharde werkelijkheid te ontsnappen, maakt hij in zijn hoofd speelfilms. Zijn grote liefde Roosmarijn speelt daar altijd de hoofdrol in. Maar hoe zijn fantasie ook tekeer gaat, ooit moet de waarheid boven komen drijven. Gelukkig komt alles uiteindelijk op z’n pootjes terecht.

datum van publicatie: 3 maart 2017