over ons
sluiten
0321 388 777

Jarige Meerpaal organiseert Beursvloer Junior

algemeen

De Meerpaal viert in september haar 50-jarig bestaan. Er is een goedgevulde feestweek gepland. De aftrap is op woensdag 13 september van 13.30 tot 15.30 uur met de Beursvloer Junior: een veelzijdige ruilbeurs voor kinderen, op het binnenplein van De Meerpaal.

Op de Beursvleur Junior kun je dingen komen halen én brengen! Heb je speelgoed dat je niet meer gebruikt, boeken die je niet meer leest of spelletjes die je niet meer speelt? Misschien kun je er iemand anders blij mee maken. En misschien heeft die ander iets wat jij wél leuk vindt. De Beursvloer Junior brengt jullie bij elkaar. Je kunt ook spullen ‘doneren’ aan de Speelgoedbank Dronten, of ruilen tegen een toffe bioscoopposter van De Meerpaal of een boek van de Flevomeer Bibliotheek.

Superaanbieders
Op de Beursvloer Junior vind je ook ‘Superaanbieders’! Deze organisaties hebben een prachtaanbod, maar willen ook een tegenprestatie. Je kunt bij hen een plan indienen voor jouw klas, sportteam of vriendengroep. Aan het einde van de Beursvloer kiest elke Superaanbieder één plan uit waar ze mee aan de slag gaan.

Meerpaal van de toekomst
De ruilbeurs duurt ongeveer een uur. Je kunt in die tijd ook je creativiteit gebruiken en meebouwen aan ‘De Meerpaal van de toekomst’, bij de bouwtafels. Na de ruilbeurs spelen we nog een tof ruilspel in teams. Dus er is van alles te beleven.

Meer info
Meer informatie is te vinden op www.beursvloerdronten.nl. Op deze website kun je doorgeven waar je naar op zoek bent, of wat je in de aanbieding hebt. Weet je dat nog niet? Je kunt ook op de dag zelf langskomen en zien wat je tegenkomt. Iedereen is welkom!

datum van publicatie: 10 augustus 2017