over ons
sluiten
0321 388 777

Jamsessie met thema Blues in De Meerpaal

cursussen

Rockschool Dronten en De Meerpaal Popschool slaan de handen ineen en organiseren op donderdag 15 juni gezamenlijk een jamsessie in het Grand Café van De Meerpaal. Het thema van deze avond is Blues.

De Meerpaal en de Rockschool willen met dit initiatief popmuzikanten in de gemeente Dronten een podium bieden. Iedereen die mee wil doen of wil komen luisteren is van harte welkom. ‘Speel je een instrument of zing je, dan is het leuk om al in een vroeg stadium samen met anderen te spelen’, aldus André Hanekamp, docent en eigenaar van Rockschool Dronten. Samen met Conner de Weers van De Meerpaal Popschool hoopt hij dat de muzikanten elkaar weten uit te dagen en te inspireren. Hopelijk worden er ook deze editie weer nieuwe muzikale contacten gelegd. Zo ontstaan er nieuwe bandjes. Het eindresultaat staat van te voren niet vast en dat is volgens de beide heren nu juist het leuke van een jamsessie.

Laatste jamsessie van het seizoen
De jamsessie op 15 juni is de laatste van het seizoen. Vanaf september kunnen muziekliefhebbers weer iedere derde donderdag van de maand muzikaal aan de slag in De Meerpaal.

Meer informatie
De jamsessie op 15 juni staat onder leiding van Conner de Weers en gitarist André Hanekamp. De jamsessie begint om 20.15 uur en is gratis toegankelijk voor muzikanten van alle leeftijden en niveaus. Meer informatie via popschool@meerpaal.nl.

datum van publicatie: 8 juni 2017