over ons
sluiten
0321 388 777

Infotainment met als thema ‘Dips & Depressie’

welzijn

Op woensdag 10 oktober vindt er weer een Infotainment plaats. Het thema van deze editie is ‘Dips & Depressie’. Infotainment organiseert bijeenkomsten rondom een thema waarbij informatie, ondersteuning, lotgenotencontact en entertainment samenkomen.

Er wordt vaak gezegd: ‘als je maar gelukkig bent’. Maar wat als dat niet lukt? Iedereen voelt zich wel eens wat minder vrolijk, maar wat is het verschil tussen een dipje en een depressie? Theatergroep ’t Bint onderzoekt in de voorstelling ‘Out of the Blues’ wat het is om een depressie te krijgen. De voorstelling is een muzikale vertelling over de kwetsbaarheid van geluk en de impact van depressie, gebaseerd op ervaringsverhalen.

Programma Infotainment

Het programma start om 18.30 uur met een informatiemarkt en een presentatie met levensverhalen. Vervolgens wordt het programma om 20.15 uur vervolgd met de theatervoorstelling ‘Out of the Blues’. Na afloop van de voorstelling is er mogelijkheid om na te praten met sociaal werkers. De avond is rond 21.45 uur afgelopen. Het programma vindt plaats in De Meerpaal, Dronten.

Aanmelden verplicht

Bezoekers die de voorstelling willen bijwonen, dienen zich aan te melden via h.martens@meerpaal.nl. Let op! Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. De informatiemarkt is vrij toegankelijk.

datum van publicatie: 26 september 2018