over ons
sluiten
0321 388 777

Infotainment met als thema ‘Dementie’

welzijn

Op vrijdag 18 mei aanstaande kunnen geïnteresseerden deelnemen aan de infotainment met het thema ‘Dementie’. Infotainment organiseert bijeenkomsten rondom een thema waarbij informatie, ondersteuning, lotgenotencontact en entertainment samenkomen. De thema’s hebben veelal een maatschappelijk karakter waarbij een (psychisch) ziektebeeld centraal staat. De activiteiten van infotainment worden georganiseerd door De Meerpaal Welzijn, in samenwerking met gemeente Dronten.

De infotainment bestaat uit een informatiemarkt op het binnenplein van De Meerpaal en is gratis toegankelijk. Op deze markt staan verschillende organisatie uit de gemeente Dronten die informatie kunnen geven over dementie. De markt start om 19.00 uur en is om 20.15 uur afgelopen.

Theatervoorstelling ‘Ma’

Na de informatiemarkt start de theatervoorstelling Ma met Eric Corton. De tragikomische solovoorstelling is gebaseerd op het boek dat Hugo Borst schreef over de aftakelende geest van zijn moeder en haar onvermijdelijke verhuizing naar een verpleeghuis. De makers van LEEF! en PAAZ brengen met Ma een liefdevol portret van een moeder in de woorden van haar zoon. Zijn dilemma’s, angsten én moederliefde worden vertolkt door Eric Corton. Na afloop van de voorstelling is de informatiemarkt weer geopend voor mensen die vragen hebben of in gesprek willen over het onderwerp. Meer informatie over Infotainment is verkrijgbaar via Hanna Martens, 06 10 99 35 25 of h.martens@meerpaal.nl.

Tickets voor de voorstelling Ma (€ 22,50) zijn via deze link verkrijgbaar.

Let op! In de FlevoPost staat ten onrechte vermeld dat de voorstelling gratis toegankelijk is i.c.m. Infotainment. Dit is niet juist. De markt met informatiekramen over dementie is gratis toegankelijk, voor de voorstelling dienen tickets gekocht te worden.

datum van publicatie: 3 mei 2018