over ons
sluiten
0321 388 777

In 2020: knuffelbejaarde Hendrik Groen komt terug!

theater

Dé knuffelbejaarde van Nederland komt volgend seizoen in het theater: de nagelnieuwe Hendrik Groen – Zolang er leven is! Met nieuwe belevenissen van Hendrik, zijn beste vriend Evert, de Omanido-club (Oud-maar-niet-dood) en een aantal nieuwe bewoners van het verzorgingshuis. Deze voorstelling is voor de liefhebbers van komedie en van Hendrik Groen nu al te boeken bij De Meerpaal. Extra leuk: in Hendrik Groen – Zolang er leven is, zingt een ouderenkoor uit de regio een aantal bekende nummers.

Een heerlijke komedie met een levenslustig verhaal over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken, van prille verliefdheid tot nietsontziende aftakeling. Humor en ontroering voeren de boventoon, er is zang en muziek en er wordt vooral níet achter de geraniums gezeten. De cast bestaat uit dezelfde jonge acteurs als de vorige Hendrik Groen-voorstelling – met Beau Schneider in de hoofdrol. Omdat er, zoals regisseur Gijs de Lange het zo treffend zegt “in iedere bejaarde ook nog altijd een jong iemand verborgen zit”. Van de dagboeken van Hendrik Groen zijn meer dan een half miljoen exemplaren verkocht. Ze werden bekroond met de NS Publieksprijs en als tv-serie uitgezonden. Ook in het theater is het succes ongekend: Pogingen iets van het leven te maken was avond na avond uitverkocht.

Alles over het theaterprogramma 2019/2020 tijdens de Premièreavond
Tijdens de Premièreavond voor Meerpaalpashouders, op vrijdag 17 mei, presenteert De Meerpaal de bezoekers op een deel van het totaalaanbod van het nieuwe theaterseizoen. De avond start om 20.00 uur. Om de bezoeker te inspireren, verzorgen diverse artiesten mini-optredens en worden trailers van nieuwe voorstellingen getoond. Natuurlijk is er ook een hapje en drankje. Het belooft een avond vol verrassingen te worden. De toegang tot deze inspirerende avond is met de nieuwe Meerpaalpas gratis.

De voorstelling is op 26 maart 2020 te zien in Dronten. Kaarten voor de voorstelling kosten € 33,50. U kunt reserveren via 0321 388 770 of via deze website. Langskomen kan natuurlijk ook. De theaterkassa op het Serviceplein is geopend op maandag tot en met woensdag van 09.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

datum van publicatie: 17 april 2019