over ons
sluiten
0321 388 777

Huis voor Taal: maandelijkse bijeenkomst over spreekwoorden

welzijn

Op donderdag 26 mei is van 9.30 tot 11.30 uur de maandelijkse koffieochtend bij het Huis voor Taal op de Kenniswerkplaats in De Meerpaal. Het Huis voor Taal is er voor mensen die hun Nederlandse taalvaardigheid willen verbeteren en anderen willen ontmoeten. Het thema van deze ochtend is ‘spreekwoorden’. Voor de deelnemers en belangstellenden is er koffie en thee met iets lekkers aangeboden en gemaakt door de deelnemers van het Huis voor Taal.

Open inloop
Iedere woensdag en donderdagochtend is er een Taalgids aanwezig op de Kenniswerkplaats in Dronten. Maar ook in de Bibliotheek in Biddinghuizen en Swifterbant is men welkom. In Biddinghuizen op vrijdagochtend en Swifterbant op dinsdagmiddag. De Taalvrijwilligers Huis voor Taal zijn in de Bibliotheek te herkennen aan hun blauwe sjaal.

Samenwerking
Het Huis voor Taal is een samenwerking tussen De Meerpaal en FlevoMeer Bibliotheek, met ondersteuning van de projectgroep met deelnemers van o.a. Kwintes, Humanitas Home Start, Maatjesproject, Kinderopvang Dronten, ROC Flevoland.

datum van publicatie: 19 mei 2016