over ons
sluiten
0321 388 777

Huis voor Taal: maandelijkse bijeenkomst over leren

welzijn

Op donderdag 22 september is van 9.30 tot 11.30 uur de maandelijkse koffieochtend bij het Huis voor Taal op de Kenniswerkplaats in De Meerpaal. Het Huis voor Taal is er voor mensen die hun Nederlandse taalvaardigheid willen verbeteren en anderen willen ontmoeten. Het thema van deze ochtend is ‘leren’. Voor de deelnemers en belangstellenden is er koffie en thee met iets lekkers aangeboden en gemaakt door de deelnemers van het Huis voor Taal.

Op welke manier leer jij, hoe leren kinderen en welke hulpmiddelen kan je gebruiken? Enkele vragen die tijdens de koffieochtend aan bod komen. Uiteraard is er tijdens deze ochtend ook ruimte kennis en tips met elkaar te delen. Ook laat één van de deelnemers van Huis voor Taal een eigen animatiefilmpje zien over hetgeen dat zij geleerd heeft bij Huis voor Taal.

Open inloop
Iedere woensdag en donderdagochtend is er een Taalgids aanwezig op de Kenniswerkplaats in Dronten. Maar ook in de Bibliotheek in Biddinghuizen en Swifterbant is men welkom. In Biddinghuizen op vrijdagochtend en Swifterbant op dinsdagmiddag. Wil je meer weten over het vrijwilligerswerk bij het Huis voor Taal of over het leren van basis- en taalvaardigheden, dan ben je van harte welkom.

Samenwerking
Het Huis voor Taal is een samenwerking tussen De Meerpaal en FlevoMeer Bibliotheek, met ondersteuning van de projectgroep met deelnemers van o.a. Kwintes, Humanitas Home Start, Maatjesproject, Kinderopvang Dronten, ROC Flevoland.

 

datum van publicatie: 15 september 2016