over ons
sluiten
0321 388 777

Huis voor Taal: maandelijkse bijeenkomst over Gedichten

welzijn

Op donderdag 24 november is van 9.30 tot 11.30 uur de maandelijkse activiteitenochtend bij het Huis voor Taal op de Kenniswerkplaats in De Meerpaal. Het Huis voor Taal is er voor mensen die hun Nederlandse taalvaardigheid willen verbeteren en anderen willen ontmoeten. Het thema van deze ochtend is ‘gedichten’. Voor de deelnemers en belangstellenden is er koffie en thee met iets lekkers, aangeboden en gemaakt door de deelnemers van het Huis voor Taal.

Deze ochtend lezen we gedichten met elkaar en oefenen we bij het maken van ieders eigen gedicht. Meer info vind je ook op Facebook: huisvoortaaldronten.

Open inloop
Iedere woensdag en donderdagochtend is er een Taalgids aanwezig op de Kenniswerkplaats in Dronten. Maar ook in de Bibliotheek in Biddinghuizen en Swifterbant is men van harte welkom. In Biddinghuizen op woensdagavond en vrijdagochtend en Swifterbant op woensdagochtend en -avond.

Samenwerking
Het Huis voor Taal is een samenwerking tussen De Meerpaal en FlevoMeer Bibliotheek, met ondersteuning van de projectgroep met deelnemers van o.a. Kwintes, Humanitas Home Start, Maatjesproject, Kinderopvang Dronten, ROC Flevoland.

datum van publicatie: 17 november 2016