over ons
sluiten
0321 388 777

Huis voor Taal: maandelijkse bijeenkomst met thema feest

welzijn

Op donderdag 15 december is van 9.30 tot 11.30 uur de maandelijkse activiteitenochtend bij het Huis voor Taal op de Kenniswerkplaats in De Meerpaal. Het Huis voor Taal is er voor mensen die hun Nederlandse taalvaardigheid willen verbeteren en anderen willen ontmoeten. Het thema van deze ochtend is ‘feest’. Voor de deelnemers en belangstellenden is er koffie en thee met iets lekkers, aangeboden en gemaakt door de deelnemers van het Huis voor Taal.

Deze ochtend praten wij met elkaar over het thema ‘feest’. Na een informatief gedeelte gaan de vrijwilligers, deelnemers en belangstellenden met elkaar in groepjes aan het werk met dit thema. Meer info vind je ook op Facebook: huisvoortaaldronten.

Open inloop
Iedere woensdag- en donderdagochtend is er een Taalgids aanwezig op de Kenniswerkplaats in Dronten. Maar ook in de Bibliotheek in Biddinghuizen en Swifterbant is men welkom. In Biddinghuizen op woensdagavond en vrijdagochtend en Swifterbant op woensdagochtend en -avond. Wil je meer weten over het vrijwilligerswerk bij het Huis voor Taal of over het leren van basis- en taalvaardigheden, dan ben je van harte welkom.

Samenwerking
Het Huis voor Taal is een samenwerking tussen De Meerpaal en FlevoMeer Bibliotheek, met ondersteuning van de projectgroep met deelnemers van o.a. Kwintes, Humanitas Home Start, Maatjesproject, Kinderopvang Dronten, ROC Flevoland. Tijdens de reguliere schoolvakanties is het Huis voor Taal gesloten.

datum van publicatie: 2 december 2016