over ons
sluiten
0321 388 777

Het Serviceplein in De Meerpaal wordt verbouwd

algemeen

Het Serviceplein in De Meerpaal wordt verbouwd van maandag 27 augustus tot en met zaterdag 1 september. De informatiebalie krijgt een nieuwe plek en ook de in- en uitlevercomputers van de bibliotheek worden verplaatst. Tijdens de verbouwing blijven het Serviceplein en FlevoMeer Bibliotheek open.

Op 27 augustus zullen de werkzaamheden van start gaan. Bij de nieuwe indeling van het Serviceplein lopen de gasten direct bij binnenkomst tegen de servicebalie aan. “Met deze indeling hopen we onze gasten nog beter van informatie te kunnen voorzien”, aldus Sanne Pieterse, coördinator Serviceplein. Het in- en uitleverpunt van de bibliotheek zal achter de servicebalie worden gerealiseerd. Op de oude plek van de servicebalie komt extra zitruimte in de vorm van een bar.

Open voor publiek

Tijdens de verbouwing zullen zowel het Serviceplein als FlevoMeer Bibliotheek open blijven voor het publiek. Voor vragen op het gebied van kunst, cultuur en welzijn of het reserveren van tickets kunnen mensen gewoon terecht. Het in- en uitlenen van boeken zal in deze week tijdelijk op een andere plek plaatsvinden. Op maandag 3 september  is de verbouwing afgerond.

datum van publicatie: 16 augustus 2018