over ons
sluiten
0321 388 777

Heel Dronten Zingt Hazes uitverkocht

algemeen

Dat de muziek van André Hazes zelfs vijftien jaar na zijn overlijden nog steeds springlevend is, blijkt uit de enorme run op kaarten voor het Drontense event Heel Dronten Zingt Hazes op zaterdag 21 september. “Binnen een week zijn alle kaarten verkocht voor dit muziekspektakel”, aldus projectleider Janien van den Brink. Tijdens dit event komt het Hazesgevoel wel héél dichtbij en is er volop ruimte om mee te zingen tijdens de sing-along en de karaoke.

“Tijdens Heel Dronten Zingt Hazes – de titel verraadt het eigenlijk al – staat de hele avond in het teken van (mee)zingen met Hazesmuziek.” De avond start met de sing-along die ondersteund wordt door een live band met professionals vanuit De Meerpaal Academie. Vervolgens is het aan het publiek om de microfoon in handen te nemen tijdens de karaoke night. “Uiteraard wordt er gedacht aan passende drankjes en hapjes. Het bier en de broodjes bal ontbreken natuurlijk niet tijdens deze avond.”

  • 20.30 uur: Amsterdams Café geopend
  • 21.30 uur: Sing-along met live band
  • 22.30 uur: Karaoke night

Alle kaarten zijn uitverkocht. Mochten er in de tussentijd kaarten geretourneerd worden, wordt dit kenbaar gemaakt via onze Facebook- en Instagrampagina.

datum van publicatie: 1 augustus 2019