over ons
sluiten
0321 388 777

Harmonie Eendracht viert jubileum in samenwerking met Karin Bloemen

theater

Zaterdag 7 april viert Harmonie Eendracht haar 55-jarig bestaan met niemand minder dan Karin Bloemen. Harmonie Eendracht zal haar bekende kant laten zien met mooie harmoniemuziek onder leiding van dirigent Jan Maat. Daarnaast brengen Karin Bloemen en de Eendracht nummers van onder andere Ramses Shaffy en Michael Bublé ten gehore. De voorstelling is te zien in de Grote Zaal van De Meerpaal.

Van concertwerken van bekende componisten tot herkenbare muziek uit de film- en theaterwereld, het jubileumconcert belooft een gevarieerde avond te worden. Speciaal voor haar 55-jarig jubileum heeft Nederlands bekendste HaFa-componist Jacob de Haan een nieuw muziekstuk gecomponeerd. Het Drontense orkest zal het eerste orkest zijn die dit werk ten gehore zal brengen. De avond wordt gepresenteerd door Liane Wolfert.

Karin Bloemen

La Bloemen is een grande diva die echt álles kan op het podium en – gekleed in de mooiste creaties – garant staat voor een spetterend maar vooral origineel optreden. De vrolijke en enthousiaste Karin – toch de enige diva die Nederland rijk is – is een kameleon in de beste zin van het woord. Karin brengt cabaret op een smaakvolle manier afgewisseld met herkenbaar muziekrepertoire. Vaak is zij een Dancing Diva, met opzwepende en dansbare muziek, een andere keer is zij een chique Theater Diva. Samen met Eendracht brengt zij nummers van onder andere Ramses Shaffy en Michael Bublé ten gehore.

datum van publicatie: 23 maart 2018