over ons
sluiten
0321 388 777

Graffiti Kunstwedstrijd

cursussen

Ben je in de leeftijd van 12-18 jaar, woon je in de gemeente Dronten en vind je het leuk om met graffiti bezig te zijn of wil je daarvoor skills ontwikkelen? Dan is dit een unieke kans voor jou!

In het Torenbosje (op de hoek Elburgerweg / Oudebosweg) staat een heel saai, kleurloos elektriciteitshuisje, waar je een ontwerp voor mag bedenken. Uit de inzendingen worden vier verschillende ontwerpen, dus vier winnaars, gekozen.

Wat moet je doen?

Verbeeld de geschiedenis die in en rondom het Torenbosje heeft plaatsgevonden. Het is de bedoeling dat de ontwerpen een natuurlijke uitstraling hebben en passen in de omgeving van het Torenbosje. Het elektriciteitshuisje heeft vier zijdes waarvoor je voor één van de zijdes een ontwerp maakt.

De ontwerpen worden beoordeeld door een vakkundige jury en worden daarna uitvergroot. Onder deskundige leiding van de graffiti kunstenaar Gilbert Helder spuiten de vier winnaars zelf hun ontwerp op het elektriciteitshuisje.

Voor elke winnaar 3 prijzen

  • graffiti workshop van Gilbert Helder
  • je graffiti ontwerp er zelf opmaken
  • prijs naar keuze (keuze uit: 4 bioscooptickets van De Meerpaal, uitgebreide lunch voor 2 personen bij Beachclub NU, 2 tickets voor Walibi of schietarrangement voor 2 personen bij Dorhout Mees)

Inleveren

Stuur je ontwerp of een foto van je ontwerp vóór 15 mei naar:
• info@torenbosje.nl of per post naar
• Stichting Projecten Rondom Het Torenbosje, Oudebosweg 41, 8251 RD Dronten

datum van publicatie: 26 maart 2020