over ons
sluiten
0321 388 777

Goed nieuws: de bioscoop is weer open!

film

Let’s go to the movies…

Na ruim drie maanden ging de bioscoop in De Meerpaal op woensdag 24 juni weer open. Met voorlopig nog een beperkt programma en voor maximaal 30* personen per film. Maar het begin is er: je kunt weer naar de film! Zo zetten we onze deuren weer een stukje verder open voor publiek. Een heerlijk vooruitzicht.

Er staan jeugdfilms op het programma en ook de kaskraker ‘De Beentjes van Sint-Hildegard’ staat weer op de rol. Vlak voor de sluiting in maart jl. hebben al vele bezoekers hiervan kunnen genieten en ook nu is dat weer mogelijk. Het actuele filmprogramma staat online!

Kaartjes reserveren kan alleen vooraf online.

Alléén als je met de Pas van Dronten bioscoopkaartjes wilt kopen, kun je dit bij het Serviceplein doen. We helpen je graag. Overige ticketverkoop alleen online verkrijgbaar.

Er is een aangepast aanbod van hapjes en drankjes.

Wat je vooraf moet weten
Het bioscoopbezoek in De Meerpaal verloopt volgens de actuele richtlijnen van het RIVM. Lees hier hoe dat in zijn werk gaat.  We vragen je vriendelijk om deze informatie vooraf goed door te lezen.

We zullen er alles aan doen om er samen met jou een prettige bioscoopervaring van te maken.

Tot snel!

*op 24 juni 2020 heeft het kabinet aangekondigd dat vanaf 1 juli het maximaal aantal bezoekers in bioscopen wordt losgelaten, maar dat de 1,5 meter regel van kracht blijft. In lijn met deze regels, kunnen er in onze bioscoop ook in de nieuwe situatie nog steeds maximaal 30 mensen tegelijk naar een film. 

 

datum van publicatie: 23 juni 2020