over ons
sluiten
0321 388 777

Gezocht, gepassioneerde dansers!

theater

Ben jij gek op dansen, heb jij goede dans skills en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Meld je aan voor dé dansante uitdaging voor het nieuwe cursusseizoen. Op maandag 7 september kunnen dansliefhebbers meedoen aan de audities voor Showgroep Spirit en op donderdag 17 september voor Dans Lab.

Beide dansgroepen van De Meerpaal Academie zijn selectiegroepen die zich focussen op de ontwikkeling van danstalent. De Showgroep richt zich met name op de ontwikkeling van podiumervaring bij verschillende evenementen.

Het Dans Lab is erop ingericht dat leerlingen leren hoe je je als danser(es) kunt ontwikkelen door choreografieën te leren en te maken op basis van Contemporary dance. Uiteraard is er bij het Dans Lab ook volop de mogelijkheid om podiumervaring op te doen.

Aanmelden voor de audities

De audities voor Showgroep Spirit vinden plaats op maandag 7 september van 19:00-19:45 uur. De audities van Dans Lab vinden plaats op donderdag 17 september van 17:15-18:30 en van 18:30-19:45 uur. Beide audities vinden plaats in lokaal 17.

Je kunt je aanmelden voor de audities tot 1 september door te mailen naar activiteiten@meerpaal.nl. Geef bij aanmelding aan voor welke dansgroep je auditie wilt doen, hoeveel danservaring je hebt en wat je motivatie is. Uiteraard mag je je ook voor beide groepen opgeven.

Nieuwsgierig naar wat we allemaal doen? Kijk op onze Insta!  Meer informatie over de lessen is te vinden op www.meerpaal.nl/cursussen.

datum van publicatie: 23 juni 2020