over ons
sluiten
0321 388 777

Gelauwerde pianiste Iris Hond met ‘Bewogen’ in De Meerpaal

theater

Op zaterdag 13 oktober speelt pianiste Iris Hond haar voorstelling ‘Bewogen’ in Dronten. De gelauwerde pianiste speelt het ene moment voor zo’n 30.000 man en het andere moment zingt ze sinterklaasliedjes met bejaarden of speelt ze piano op de oncologieafdeling van een ziekenhuis. Ze brengt bekende klassiekers Chopin en Rachmaninoff, afgewisseld met eigen composities en verhalen uit haar eigen leven.

Iris Hond heeft wereldwijd succes met haar album ‘Dear World’. Leonard Cohen jubelde: “A great spirit revealed!” In het theaterconcert ‘Bewogen’ vertelt ze wat haar heeft geïnspireerd deze unieke plaat te maken. Het is een boeiende en ontroerende vertelling over het leven van een opmerkelijke vrouw, die kracht, hoop en liefde put uit muziek. En dit geldt niet alleen voor haar: Iris is begaan met het lot van minderbedeelden. Met haar bezielde spel weet ze hen voor even boven hun dagelijks leven uit te tillen.

De bewogen geschiedenis van Iris Hond
Een adembenemende avond waarin Chopin en Rachmaninoff worden afgewisseld met haar eigen composities en korte verhalen uit haar leven. Uiteraard ontbreken stukken van haar album ‘Dear World’, de muzikale brieven die zij schreef aan Moeder Aarde, niet. Iris: “tussendoor vertel ik over de dingen die me hebben geïnspireerd en gevormd.’’

Reserveren
De voorstelling start op zaterdag 13 oktober om 20.15 uur. Kaarten voor de voorstelling kosten € 19,-. U kunt reserveren via 0321 388 770 of via deze pagina. Langskomen kan natuurlijk ook. De theaterkassa op het Serviceplein is geopend op maandag tot en met woensdag van 09.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 20.30 uur.

datum van publicatie: 28 september 2018