over ons
sluiten
0321 388 777

Flavour & Film met Edie

film

Kom genieten van de filmreeks Flavour & Film. Iedere maand programmeert De Meerpaal een prachtige film gecombineerd met een arrangement. Op vrijdag 15 februari is de film Edie te zien in Dronten in combinatie met een koffiearrangement.

De geliefde Britse actrice Sheila Hancock speelt de tachtigjarige Edith Moore (Edie), een bittere, eigenwijze Engelse dame. Na de dood van haar dominante man George en door de steeds slechter wordende relatie met haar dochter, besluit ze haar jeugddroom na te jagen. Ze vertrekt halsoverkop naar de Schotse Hooglanden om daar een berg te beklimmen. Onderweg ontmoet ze Jonny, een jonge man die haar helpt met het aanschaffen van de juiste uitrusting en die haar traint om de berg te kunnen beklimmen. Ze kletsen, ruziën, maken lol en onthullen steeds meer over hun leven aan elkaar. Een heerlijk avontuurlijke feelgoodfilm vol humor, die zich afspeelt in de adembenemende, beeldschone Schotse Hooglanden.

Reserveren

De aanvang voor het koffiearrangement op is om 10.30 uur. De prijs hiervoor is € 8,- per persoon. Tickets zijn verkrijgbaar via het Serviceplein in De Meerpaal of online via www.meerpaal.nl. De receptie op het Serviceplein is geopend op maandag tot en met woensdag van 09.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

datum van publicatie: 24 januari 2019