over ons
sluiten
0321 388 777

Flavour & Film met Colette

film

Kom genieten van de filmreeks Flavour & Film. Iedere maand programmeert De Meerpaal een prachtige film gecombineerd met een arrangement. Op donderdag 7 en vrijdag 8 februari is de film Colette te zien in Dronten in combinatie met een wijn-, koffie- of luncharrangement.

Het waargebeurde verhaal van Colette begint wanneer ze als simpel plattelandsmeisje rond 1900 als jonge bruid van de beroemde, maar berooide schrijver Henri ‘Willy’ Gauthier-Villars haar entree maakt in de Parijse high society. Verveeld met haar nieuwe bestaan schrijft ze dagboeken vol met haar seksuele fantasieën, die uiteindelijk onder Willy’s naam gepubliceerd worden als de novellereeks Claudine. De sensuele verhalen zijn een hit, en Willy en Colette groeien uit tot het bekendste koppel van Frankrijk. Tot Willy haar op een dag verraadt.

Reserveren

De aanvang voor het wijnarrangement op donderdag 7 februari is 18.45 uur. Een filmkaartje, inclusief een glas wijn en een versnapering in de pauze, kost € 11,50 per persoon. De aanvang voor het koffiearrangement op vrijdag 8 februari is om 10.30 uur. De prijs hiervoor is € 9,- per persoon. Daarna start om 12.00 uur het luncharrangement. De prijs voor de film inclusief lunch is € 18,- per persoon (incl. 1 consumptie).

datum van publicatie: 16 januari 2019