over ons
sluiten
0321 388 777

Flavour & Film: Een man die Ove heet

film

Iedere maand programmeert De Meerpaal een prachtige film onder de titel Flavour & Film. Deze reeks is gecombineerd met een koffie-, lunch-, of wijnarrangement. Op vrijdag 5 augustus is de film Een man die Ove heet te zien in Dronten. Het verhaal over een knorrige buurman die zijn buurtbewoners op afstand probeert te houden.

Ove is 59 jaar oud, rijdt in een Saab en staat bekend als de mopperkont van de buurt. Maar Ove is niet bitter, hij gromt alleen een beetje, en hij heeft inderdaad niet steevast een glimlach op zijn gezicht. Als hij het ergens niet mee eens is, dan zegt hij dat. Vooral tegen zijn directe omgeving in de wijk waarin hij woont. Elke ochtend loopt Ove een inspectierondje in zijn buurt, terwijl hij foutief geparkeerde fietsen verplaatst en de inhoud van afvalbakken controleert. Er is een reden dat hij met dit imago zijn buurtbewoners bewust op afstand houdt, maar die houdt hij voor zichzelf. Tot de nieuwe overburen op een ochtend per ongeluk zijn brievenbus omver rijden. Het blijkt het begin van een onverwachte vriendschap, die Ove de mooie kant van het leven weer laat zien.

Reserveren, prijzen en tijden 
De aanvang voor het koffiearrangement op vrijdag 5 augustus is om 10.30 uur. De prijs hiervoor is € 8,- per persoon. Daarna start om 12.00 uur het luncharrangement. De prijs voor de film inclusief lunch is € 15,- per persoon. U kunt zich aanmelden bij de receptie van De Meerpaal via 0321 388 770. Reserveren voor een van de filmarrangementen kan tot en met woensdag 3 augustus. De receptie op het Serviceplein is geopend op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op woensdag- en vrijdagavond is het Serviceplein geopend van 19.00 tot 20.30 uur.

Let op: in verband met de vakantieperiode komt de donderdagavond te vervallen!

<<Reserveer tickets voor 10.30 uur>>

<<Reserveer tickets voor 12.00 uur, incl. lunch arrangement>>

 

datum van publicatie: 22 juli 2016