over ons
sluiten
0321 388 777

Films in de kerstvakantie

film

De kerstvakantie komt eraan. Een heerlijke vakantie om samen met vrienden en familie naar de film te gaan. Van Soof 2 tot Mees Kees langs de lijn; er is voor ieder wat wils. Splinternieuwe films zijn in ieder geval Rogue One –  A Star Wars Story en Sing.

De animatiefilm Sing gaat over een talentenjacht die koala Buster Moon organiseert in de stad met allemaal andere dieren. Hij is de trotse eigenaar van een prachtig theater, dat vroeger heel succesvol was, maar nu oud en vervallen is geworden. Buster organiseert een talentenjacht als laatste kans om zijn geliefde theater te redden. Vijf finalisten staan in de spotlight, doen auditie in het theater van Buster en delen de droom die hun leven kan veranderen.

Rogue One: A Star Wars Story
Rogue One: A Star Wars Story is de eerste stand alone-film in het Star Wars universum. Rogue One gaat over een groep rebellen met de missie om de plannen voor de Death Star, het ultieme vernietigingswapen, te stelen van het oppermachtige Keizerrijk. Dit belangrijke moment op de Star Wars-tijdlijn is allesbepalend. Lukt het de rebellen het sterrenstelsel te redden?

Mees Kees langs de lijn
In alweer het vierde deel van de populaire Mees Kees reeks doet de school van Meester Kees mee aan een toekomstproject. Alle creatieve ideeën van Meester Kees en zijn klas ten spijt, heeft directrice Dreus haar eigen ideeën over de invulling van het project. Zij wil dat klas 6B meedoet aan het schoolvoetbaltoernooi, maar Meester Kees weet niets van voetbal en zelf voetballen kan hij al helemaal niet. Wat begint als een leuke uitdaging, eindigt in chaos als de moeder van Meester Kees ziek wordt.

Vaiana
Drieduizend jaar geleden trokken de grootste zeevaarders ter wereld over de stille oceaan om de vele eilanden van Oceanië te ontdekken. Tot daar op een dag een einde aan kwam en nog steeds weet niemand hoe dat ooit kon gebeuren… Walt Disney Studios presenteert Vaiana, een animatiefilm over de avontuurlijke en dappere Vaiana, die één grote missie heeft: de oceaan over zeilen en de eeuwenoude tradities van haar voorouders herstellen.

datum van publicatie: 15 december 2016