over ons
sluiten
0321 388 777

Films in de herfstvakantie

film

De herfstvakantie komt eraan. Een heerlijke week om samen met vrienden en familie naar de film te gaan. Van Bridget Jones’s Baby tot Peter en de Draak; er is voor ieder wat wils. Splinternieuwe films zijn in ieder geval Inferno en Trolls.

Trolls is de leukste, grappigste en brutaalste animatiefilm van het jaar. Ontdek het verhaal van de altijd blije trollen, die alleen maar willen zingen, en de grappige maar altijd humeurige Bergens, die alleen gelukkig zijn wanneer hun buikjes zijn gevuld met trollen. Met officiële muziek van Justin Timberlake en mash-ups van liedjes van andere populaire artiesten. Singer-songwriters Sharon Doorson en Waylon nemen de hoofdrollen voor hun rekening in de Nederlandstalige versie van de film.

Inferno
Inferno is de nieuwe spannende thriller van regisseur Ron Howard, gebaseerd op de meest recente bestseller van Dan Browns succesvolle Robert Langdon-boekenreeks. In Inferno wordt de beroemde hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, Robert Langdon, wakker met geheugenverlies in een Italiaans ziekenhuis. Hij ontdekt dat hij in het bezit is van geheimzinnige codes die verband hebben met het duistere meesterwerk Inferno van Dante Alighieri. Als blijkt dat zijn leven in gevaar is, helpt de jonge dokter Sienna Brooks hem te ontsnappen en de mysterieuze codes te ontcijferen. In een race tegen de klok proberen Langdon en Brooks samen het wereldbedreigende complot te stoppen. De jonge dokter Sienna Brooks helpt hem zijn herinneringen terug te krijgen en de mysterieuze codes te ontcijferen. In een race tegen de klok proberen Langdon en Brooks samen het wereldbedreigende complot te stoppen.

Peter en de Draak
In Disney’s Peter en de Draak zie je hoe de weesjongen Peter samen met de gigantische groene draak Elliot leeft in het bos. Ga samen met Peter en zijn allerbeste vriend Elliot op een spannend avontuur vol humor en onverwachte vriendschappen. Al jaren vertelt de houtsnijder meneer Meacham een verhaal over een woeste draak die ergens diep in de donkere bossen woont. Zijn dochter Grace die werkt als boswachter en het bos op haar duim kent, vindt die verhalen maar ongeloofwaardig. Totdat zij Peter ontmoet. Samen met haar vriendin Nathalie gaat Grace daarom op zoek naar de waarheid.

datum van publicatie: 10 oktober 2016